Länkar


  Spa - geografiskt
  Spa - olika tema
  Spa - behandlingar
  Spa-blogg
  om SPA
  Spa Resorts

  Antistress
  Beauty
  Barn-spa
  Choklad
  Dag-spa
  Duo-behandlingar
  Familje-spa
  Spa för män
  Hemma-spa
  Hotell med spa
  Konferens m spa
  Spa-Kryssning
  Weekend Spa
  Spa böcker
  Kryssnings-spa


Bra länkar:

Spa-Sverige.se

 
 

 

Spa weekend

En oslagbar och uppskattad present till någon du tycker mycket om, vad kan uppskattas mer än en spa-weekend på något mysigt hotell eller varför inte på en herrgård eller ett slott? Det bästa med presenten är förstås att du följer med själv "delad glädje ,dubbel glädje" för att ni tillsammans kan njuta av en härlig spa weekend! 

Det finns många spa-anläggningar och kur-hotell i Sverige. Vad man väljer är förstås en smaksak, nytt och fräscht eller traditionellt och välbeprövat - var sak har sin charm! Ett spabesök i rofylld miljö eller anrik slottsmiljö, allt beror på hur långt man vill resa och vad man är ute efter för typ av avkoppling. Spa-anläggningarna har alla det gemensamt att de vill ge oss omvårdnad och en stunds avkoppling i vardags-stressen. Att få en spa-behandling, en härlig övernattning samt en god midddag är mycket välgörande för kropp och själ. Vi längtar nog alla efter lite omvårdnad då och då, åk på spa och ta hand om dig eller snarare låt andra ta hand om dig! En spa-weekend är en bra investering i dig själv.

Det passar nästan vilka kompisar-konstellationer  som helst att åka på spa. Ett tjejgäng, ett förälskat par eller varför inte ett par killkompisar som behöver varva ner, men gärna vill göra det tillsammans? Det finns spa-anläggningar som har speciella program och behandlingar såsom choklad-tema, antistress, spa-kryssning etc. 

Boka in en spa-weekend så har du något kul att längta efter och se fram emot. Välj själv sällskap, din partner eller bästa vännen - eller varför inte bara åka helt själv för total avkoppling?!


 

 


 

 


Ambitionen är att informationen ska vara korrekt, vid tveksamheter kontakta utövaren!  info@spa-sverige.se