Länkar


  Spa - geografiskt
  Spa - olika tema
  Spa - behandlingar
  Spa-blogg
  om SPA
  Spa Resorts

  Antistress
  Beauty
  Barn-spa
  Choklad
  Dag-spa
  Duo-behandlingar
  Familje-spa
  Spa för män
  Hemma-spa
  Hotell med spa
  Konferens m spa
  Spa-Kryssning
  Weekend Spa
  Spa böcker
  Kryssnings-spaSpa-Sverige.se

 
 

 

Spa Konferens

Det är alltmer populärt att kombinera en konferens en eller ett par dagar med en härlig spa-upplevelse. Mellan diskussionerna kan man få massage, en ansiktsbehandling eller varför inte ett örtbad? 

Både day spa och traditionella spa med övernattning fungerar som konferens-spa. Det blir en garanterat annorlunda konferens med alla badrockar. Härligt att få en avkopplande, harmoniska och riktigt rofylld upplevelse tillsammans med kollegorna. 

Hässelby Slott, Maltesholmsvägen 1, Vällingby
Ett slott från 1600-talet som ligger en halvtimme från T-centralen med tunnelbanan. Moderna konferenslokaler erbjuds, övernattningsmöjligheter och trivsamma aktivteter som lösa mordgåtan, göra chokladpraliner, bastu&relax samt standup comedy.

Kroppefjäll , Dals Rostock
Anläggning med 300-årig hälsotradition mellan Karlstad och Göteborg. Spa-behandlingar av olika art, bubbelpool, ångbastu, klassisk massage, energimassage och zonterapi. 

Loka Brunn, Grythyttan , Loka Brunn, Grythyttan
Anrik kurort med spa-anläggning. Har massage, ansikts- och kroppsbehandlingar samt medicinskt spa med bland annat smärtlindring och friskvård. Erbjuder även familje-spa.

Mölle Spa, Turisthotellet, Kullabergsvägen, Mölle
Här kan man koppla av med bubbelpool, bastu, relax-avdelning och behandlingar som massage på klassiskt sätt eller med aroma, zonterapi och spa-behandlingar.

Nynäs Havsbad, Strandgårdsvägen 9, Nynäshamn
Härligt läge vid vattnet och havsutsikt från alla konferensrummen. Ett återuppståndet havshotell som erbjuder skärgårdsupplevelser, gastronomiska upplevelser och spa-behandlingar.

Pite havsbad, Piteå
Konferensmöjligheter i 39 olika rum! Allsköns aktiviteter efter avslutat möte, med en enorm spännvidd i utbudet. Massage, äventyrsbad, snöaktiviteter - här finns något för alla!

Scandic Norrköping City, Slottsgatan 99, Norrköping
Hotell centralt beläget i Norrköping. Sedvanliga konferensmöjligheter och därtill möjlighet till lite avkoppling i hotells bad och relax-avdelning som har utsikt över Motala ström!

Scandic Ariadne, Södra Kajen 37, Stockholm
Hotell i Värtahamnen, 4 km från city. Konferenslokaler, restaurang och skybar sätter sin internationella prägel på hotellet. Efter konferensen kan man koppla av i någon av de 3 bastur som finns, eller i gymmet vid entrén.

Selma Lagerlöf, Sunne ,  Sundsberg, Sunne
Smått klassiskt spa i Sunne, Värmland med nyinvigd spa-avdelning. Fitness med aerobic, vattengympa erbjuds samt massage och en mångfald ansikts- och kroppsbehandlingar.  

Skedemosse Gård, Öland, Skedemosse Gård, Köpingsvik
Perfekt konferens för en mindre grupp. Stillhet, rogivande och spa-behandlingar erbjuds.

Starby Kungsgård, Vadstena, Vadstena
Moderna konferensmöjligheter upp till 200 pers inom egna väggar. Aktiviteter i form av nattvandringar med spöken (?), Äventyrsbanan, mångkamper, teateraktiviteter, dryckesprovningar eller en rogivande spa-behandling.

Storhogna Spa,  Storhogna Högfjällshotell & Spa, Vemdalen
Konferens eller mässa/utställning - här ordnas det mesta! Upplevelseaktiviteter på fjället eller i spa-avdelningen, golf, ridning - det går att välja på mycket! 

Sturebadet, Sturegallerian 36
Anrik bad och spa-anläggning mitt i Stockholms city som även har utmärkta konferenslokaler med all modern teknisk utrustning. Aktiviteter såsom träningspass och spa-behandlingar.

Sätra Brunn, Sätra Brunn, Sala
Mellan Västerås och Sala ligger denna traditionsrika konferensanläggning med stort antal konferensrum. En vistelse här tar hand om hela människan, att växla mellan kreativitet och eftertanke. Kurbad, massage, gym, bågskytte erbjuds bland annat.

Söderköpings brunn , Skönbergagatan 35, Söderköping
En välrenommerad anläggning med anor från 1700-talet. Konferensanläggningen självklart i modernt snitt med bredband och annat som behövs på 2000-talet. Aktiviteter som båtkryssning, golf, cykeltur, spa, vinprovning...

Tolvsbo Konferens & Spa, Tolvsbo, Söderbärke
I södra dalarna ligger detta kreativa och konferenscenter. Moderna konferenslokaler och trevliga aktiviteter som ridning på islandshästar, dryckesprovning, utomhusbad,  en mängd olika ansikts- och kroppsbehandlingar .

Hotell Tylösand , Hotel Tylösand, Halmstad

Det klassiska hotellet erbjuder många aktiviteter för konfererande gäster. Därtill har de traditionella spa-behandlingar och även anti-age-kur!

Varbergs kurort Hotell & Spa, Varberg , Nils Kreugers väg 5, Varberg
Flera välutrustade konferenslokaler borgar för bra konfererande. Smakfull restaurang och därtill föreläsningar, motion, spa-behandlingar, mental träning och stresshanteringar kan ge en högkvalitativ konferens. 

Ystad Spa och Konferens , Björnstjernegatan 2, Ystad
En av de modernaste konferens- och spa-anläggning som erbjuder ansiktskurer, bad, massage mm. Erbjuder en mångfald av specialbehandlingar! Har även ett nybyggt gym. 

Ystads Saltsjöbad , Ystad
En "klassiker" bland Sveriges hotell som funnits sedan 1897. Från början ett anrikt badhotell som förvandlats till en komplett konferens och Spa-anläggning. Det finns gott om aktiviteter, vad sägs om kubb, boule, matprovning, lådbilsbygge, ballongflygning, nattorientering, cirkusskola eller att lösa mordgåtar?


Spa Skåne

Spa Östra Sverige Spa Göteborg Stockholm City Spa Antistress Spa Kryssning Böcker om spa
Spa Blekinge Mitt i Sverige Spa Helsingborg Stor-Stockholm Spa Choklad Spa  män Hemma-Spa
Spa Västkusten Spa Dalarna Spa Jönköping Spa Uppsala Spa Dagspa Par-spa  Spa Resorts
Spa Småland Spa Norrland Spa Linköping Spa Varberg Spa Duo Spa på hotell Luxury Spa
Spa S tockholm Spa Estland Spa Malmö Spa Ystad Spa Familje-spa Spa-bok om oss

 

 


Ambitionen är att informationen ska vara korrekt, vid tveksamheter kontakta utövaren!  info@spa-sverige.se