Länkar


  Spa - geografiskt
  Spa - olika tema   
  Spa - behandlingar
  Spa-blogg
  om SPA
  Site-karta

  Spa Resorts
  Spa Estonia
  Vill ni vara med? 


  Göteborg
  Helsingborg
  Jönköping
  Linköping 
  Malmö
  Stockholm City
  Stor-Stockholm
  Täby
  Uppsala 
  Varberg
  Ystad

  Blekinge
  Dalarna
  Norrland 
  Mellersta Sverige
  Östra Sverige
  Stockholmsomr.
  Skåne
  Småland
  Västkusten
  Spa Estonia

Spa-Sverige.se

 
 

 

Spa Estland

I Estland finns det en långvarig tradition med kurbad. Idag har kurorternas bad förvandlats till moderna spa-anläggningar.

För svenskar är priserna på spa-behandlingar gynnsamma, och detta gäller även för finländare som är i majoritet bland spa-gästerna.

I många av behandlingarna används lera med botande och lindrande effekter. Detta har använts "sedan urminnes tider" i Estland, och är beprövat.

Det finns spa-anlägningar i hela Estland, och de centralaste kurorterna är Kuressaare på ön Ösel, Pärnu och svenskstaden Haapslau som ligger på västkusten. I Kuressaare finns hela 3 anläggningar! Pärnu har över 100-åriga gamla kurortstraditioner. Strax utanför Tallinn på Vimsii-halvön ligger ett fint spa-hotel. Perfekt läge för svenska spa-resenärer!

Spa som ligger i nordöstra Estland är inte lika "nära Sverige" geografiskt, vilket är synd eftersom de är prismässigt gynnsamma. Av dessa kan nämnas "Toila Sanatoorium" som ligger i Toila och "Health and Spa Hotel" som ligger i Narva-Jöesuu. 

 

Laulasmaa Resort, Puhkekodu 4, Laulasmaa küla, 76702 Keila vald, Harjumaa, Estland
Laulasmaa Resor ligger vid havet 36km väster om Tallinn. Laulasmaa har en ekologisk profil med hälsokost. Hotellet har en egen naturstrand och olika spa- och konferensmöjligheter.

Hotell Pirita TOP SPA, Tallin Regati pst. 1, 11911 Tallinn, Estland 
På en vacker strand vid Östersjön, bara 5 km från Tallin, ligger detta härliga hotell med spa-anläggning. Man kan boka hela spa-paket eller enskilda behandlingar, alla till mycket bra priser!

Kalev SPA Hotel & Waterpark, Tallinn öppnade 2006 och ligger perfekt i utkanten av Gamla Stan. Det är nära till färjoarna och 10 minuter til lflygplatsen. Spa-anläggninen är mycket familje-vänlig.

SPA-Hotel Viiking, Pärnu ligger ett par minuters gångväg från Pärnus city och stranden. Detta är det populäraste spa-hotellet i Pärnu. Det finns en mängd behandlingar från traditionell massage to chokladbehandlingar. Dessutom erbjuds en mängd olika medicinska behandlingar.  l

 

 

 


Spa Skåne

Spa Östra Sverige Spa Göteborg Stockholm City Spa Antistress Spa Kryssning Böcker om spa
Spa Blekinge Mitt i Sverige Spa Helsingborg Stor-Stockholm Spa Choklad Spa  män Hemma-Spa
Spa Västkusten Spa Dalarna Spa Jönköping Spa Uppsala Spa Dagspa Par-spa  Spa Resorts
Spa Småland Spa Norrland Spa Linköping Spa Varberg Spa Duo Spa på hotell Luxury Spa
Spa Stockholm Spa Estland Spa Malmö Spa Ystad Spa Familje-spa Spa-bok om oss

 

 


Ambitionen är att informationen ska vara korrekt, vid tveksamheter kontakta utövaren!  info@spa-sverige.se