Länkar


  Spa - geografiskt
  Spa - olika tema   
  Spa - behandlingar
  Spa-blogg
  Spa Pool Hemma
  om SPA

  Spa Resorts
  Vill ni vara med? 


  Göteborg
  Helsingborg
  Jönköping
  Linköping 
  Malmö
  Stockholm City
  Stor-Stockholm
  Täby
  Uppsala 
  Varberg
  Ystad

  Blekinge
  Dalarna
  Norrland 
  Mellersta Sverige
  Östra Sverige
  Stockholmsomr.
  Skåne
  Småland
  Västkusten

 Spa Estonia

Bra länkar:

Spa-Sverige.se

 
 

 

Spa Stockholm City

Shoppa, fika, bli ompysslad på spa i Stockholm - kan man ha en bättre dag? Skäm bort dig själv på ett dagspa i Stockholm!

Ett dag-spa i Stockholm City vara ett trevligt alternativ för de som inte har möjlighet att avvara tid eller pengar för att åka på spa-resa med övernattning. På ett dagspa eller day-spa finns inga övernattningsmöjligheter och oftast inte någon matservering, utan man erbjuder enbart behandlingar och lättare snacks.

Det är bekvämt att utnyttja de spa som finns i Stockholm City eller någon av alla de spa-anläggningar runt Stockholm, i Storstockholm. Det finns många alternativ med många olika typer av kurer och behandlingar! Tänk på att inte stressa för mycket innan eller efter ditt spa-besök. Mycket bättre att komma en kvart i förväg, sätta sig i entrén/loungen och läsa en tidning och äta en frukt. Varva ner. Då blir det en bra start på spa-upplevelsen! 

Ett spa-besök ska vara rofyllt, avstressande och avkopplande. Då måste det få vara lite extra tid före och efter besöket så att man inte genast slungas ut i den tempofyllda verkligheten igen - det kan omintetgöra hela besöket. Ett av syftena med en spa-behandling är att  stressa av och ta det riktigt lugnt. Kroppen behöver slappna av emellanåt!

 

Salt och Hav, Karlbergsbägen 61, Stockholm
Unna dig att få slappna av en stund. På detta lilla personliga SPA finns en harmoni och marin miljö som man genast trivs i. Inspiration från havet, behandlingar för hela kroppen!

Sturebadet, Sturegallerian 36, Stockholm
Lyxig miljö och en massa olika behandlingar, massage och träning mitt i Stockholm city.

Centralbadet, Drottninggatan 88 ö.g., Stockholm
Klassiskt bad som funnits länge vid Drottninggatan. Många olika behandlingar, bad och träningsmöjligheter. 

Axelsons SPA
Centralt under Gallerian finns Axelsons SPA, drop-in. Erbjuder duo-behandlingar och har Stockholms enda massagebänk för gravida!

Luxury SPA, Skeppsbron 12, Stockholm
Centralt hittar du detta härliga spa som erbjuder ansiktsbehandlingar, kurbad, massage och kroppsinpackningar mm. Lokalen andas atmosfär med gamla stadsmuren synlig!

 

 

 

Karta till alla spa i Stockholm


 

 


Ambitionen är att informationen ska vara korrekt, vid tveksamheter kontakta utövaren!  info@spa-sverige.se