Länkar


  Spa - geografiskt
  Spa - olika tema
  Spa - behandlingar
  Spa-blogg
  Bygg HemmaSpa
  om SPA
  Site-karta

  Spa Resorts

  Antistress
  Beauty
  Barn-spa
  Choklad
  Dag-spa
  Duo-behandlingar
  Familje-spa
  Spa för män
  Hemma-spa
  Hotell med spa
  Konferens m spa
  Spa-Kryssning
  Weekend Spa
  Spa böcker
  Kryssnings-spa


Bra länkar:

Spa-Sverige.se

 
 

 

Spa Helg

Passa på att ta hand om dig själv, boka in en övernattning på något mysigt hotell eller varför inte på en herrgård eller ett slott? Ta med en god vän eller en käresta, så att ni kan njuta tillsammans av en härlig spa helg! 

Ta en spa-helg på något av de fantastiska spa-anläggningar och kur-hotell i Sverige med historia eller varför inte åka till något av de många nyöppnade spa-anläggningarna? Alla har de gemensamt att de vill ge oss omvårdnad - lite avkoppling i det stressiga livet som många av oss lever på 2000-talet. Att få en spa-helg med behandlingar, övernatta på ett trevligt hotell och äta god mat är fantastiskt avkopplande och lyxigt, en spa-helg någon gång om året är något vi alla behöver!

Ett tjejgäng, ett förälskat par eller varför inte ett par killkompisar som behöver varva ner, men gärna vill göra det tillsammans? Det finns spa-anläggningar som har speciella program och behandlingar för både tjej-gäng, par och nu börjar det komma alltmer behandlingar för män. Under en spa-helg hinner man njuta och det är lagom långt för att man ska hinna koppla av vardagens ofta höga tempo.

Vet du att det finns många behandlingar som utförs med olika tema. Ett smarrigt exempel är choklad-behandlingar! På ett lätt och överskådligt sätt kan man på dessa sidor hitta Spa-anläggningar i Sverige, samt tips på olika typer av ansikts- och kroppsbehandlingar.  

Varför inte boka in en spa-weekend med bästa kompisarna, eller ge familjen en present i form av en helg på spa med bad och barnaktiviteter för de minsta eller bara boka in en helg helt för din egen skull?

 

 

 


Spa Skåne

Spa Östra Sverige Spa Göteborg Stockholm City Spa Antistress Spa Kryssning Böcker om spa
Spa Blekinge Mitt i Sverige Spa Helsingborg Stor-Stockholm Spa Choklad Spa  män Hemma-Spa
Spa Västkusten Spa Dalarna Spa Jönköping Spa Uppsala Spa Dagspa Par-spa  Spa Resorts
Spa Småland Spa Norrland Spa Linköping Spa Varberg Spa Duo Spa på hotell Luxury Spa
Spa Stockholm Spa Estland Spa Malmö Spa Ystad Spa Familje-spa Spa-bok om oss

 

 


Ambitionen är att informationen ska vara korrekt, vid tveksamheter kontakta utövaren!  info@spa-sverige.se