Länkar


  Spa - geografiskt
  Spa - olika tema
  Spa - behandlingar
  Spa-blogg
  om SPA
  Site-karta

  Spa Resorts

  Antistress
  Beauty
  Barn-spa
  Choklad
  Dag-spa
  Duo-behandlingar
  Familje-spa
  Spa för män
  Hemma-spa
  Hotell med spa
  Konferens m spa
  Spa-Kryssning
  Weekend Spa
  Spa böcker
  Kryssnings-spa


Spa-Sverige.se

 
 

 

Spa Beauty

Ompysslad, omhändertagen, Lugn och ro - det är några av grunderna för en spa-behandling. Det viktigaste av allt är kanske ändå att få varva ner, stressa av och bara vara sig själv. Att dessutom få en behandling av någon som har sin fulla konventration på att man ska må bra är otroligt lyxigt. 

Att åka på spa blir mer och mer populärt. Inte så konstigt kanske, med tanke på tempot i dagens samhälle. Alla behöver vi lite återhämtning, vila och att samla ihop krafterna igen.   

Det finns många  fantastiska spa-anläggningar och kurhotel i Sverige med 100-årig historia eller mera, det finns även många som är helt nystartade. Alla har de gemensamt att de vill ge oss omvårdnad - lite avkoppling i det stressiga livet som många av oss lever på 2000-talet. Att få några spa-behandlingar, övernatta på ett härligt hotell och äta god mat är fantastiskt avkopplande och lyxigt. Något alla borde unna sig emellanåt för att ladda batterierna!

Vet du att det finns många behandlingar som utförs med choklad? På ett lätt och överskådligt sätt kan man på dessa sidor hitta spa-anläggningar i Sverige, samt tips på olika typer av ansikts- och kroppsbehandlingar.

Det man inte satsar på friskvård idag kan man få ta igen med sjukvård senare i livet - en devis som är värd att ta fasta på!

Klicka dig runt och titta på alla fantastiska anläggningar och vad de erbjuder. Flera av dem har speciella helger för t.ex. tjejgäng, familjer och romantiska weekends. 

Varför inte boka in en helg med bästa kompisarna, ge familjen en present i form av en helg på spa med bad och barnaktiviteter för de minsta eller bara boka in en helg helt för din egen skull? Har du tur kan det finnas barnpassning på hotellet också!

 

 


Spa Skåne

Spa Östra Sverige Spa Göteborg Stockholm City Spa Antistress Spa Kryssning Böcker om spa
Spa Blekinge Mitt i Sverige Spa Helsingborg Stor-Stockholm Spa Choklad Spa  män Hemma-Spa
Spa Västkusten Spa Dalarna Spa Jönköping Spa Uppsala Spa Dagspa Par-spa  Spa Resorts
Spa Småland Spa Norrland Spa Linköping Spa Varberg Spa Duo Spa på hotell Luxury Spa
Spa S tockholm Spa Estland Spa Malmö Spa Ystad Spa Familje-spa Spa-bok om oss

 

 


Ambitionen är att informationen ska vara korrekt, vid tveksamheter kontakta utövaren!  info@spa-sverige.se