Länkar


  Spa - geografiskt
  Spa - olika tema
  Spa - behandlingar
  Spa-blogg
  Bygg HemmaSpa
  om SPA
  Site-karta

  Spa Resorts

  Antistress
  Beauty
  Barn-spa
  Choklad
  Dag-spa
  Duo-behandlingar
  Familje-spa
  Spa för män
  Hemma-spa
  Hotell med spa
  Konferens m spa
  Spa-Kryssning
  Weekend Spa
  Spa böcker
  Kryssnings-spa


Spa-Sverige.se

 

 

 

 

Spa hemma

 

 

Spa light - skäm bort dig själv hemma genom att ordna det mysigt som på en lyxig spa-anläggning! Att bli bortskämd och ompysslad är ett behov som vi alla har. Ibland finns det inte tid eller möjlighet att ta sig till ett spa, och då kan man ordna ett spa hemma. Det kan vara både skönt och avkopplande att slippa restiden till en spa-anläggning och med rätt produkter så kan det bli väl så bra!

En av de viktigaste ingredienserna är att rensa bort störande ljud. Sätt på lite avkopplande musik, stäng av telefonen och ordna lite mysig belysning med levande ljus. Ett hemma-spa ska vara harmoniskt och avkopplande! Vad kan vara lyxigare än en ljuvlig tvål? Här kan du köpa tvålar gjorda med omsorg och kärlek!

Massage kan man knappast ge sig själv, men väl en varm, massagedusch. Passa på att göra peeling, fila fötterna och gör dig fin i duschen! Finns det badkar istället för dusch i badrummet - gläd dig, för vad kan väl vara mera avkopplande än ett långt, härligt bad med härligt badskum, badsalt, badolja eller en badbomb? Välj det som du tycker bäst om! Glöm inte de levande ljusen på badkarskanten och lite härlig musik i bakgrunden! Strax har du glömt bort att du är hemma på spa, men så skönt att slippa "åka hem"....

Varför inte prova ett spa-bad hemma? Det kan vara härligt att ett varmt bad, tända ljus och avkopplande musik.

Lite inspiration till ditt hemma-spa kan du få i dessa böcker. Även tips på hur du ska "behandla dig själv" för att få så mycket spa-känsla som möjligt i ditt egna badrum. 

Enklast handlar du spa-produkter direkt på nätet. Allbynature.se - allt inom naturlig hudvård! Nu bjuder vi på frakten & du får en handkräm på köpet.

 

 

Bor du i Örebro-trakten kan du få ansiktsbehandling, massage etc av en professionell spa-konsulent som kommer hem till dig!

 

 Spa Skåne

Spa Östra Sverige Spa Göteborg Stockholm City Spa Antistress Spa Kryssning Böcker om spa
Spa Blekinge Mitt i Sverige Spa Helsingborg Stor-Stockholm Spa Choklad Spa  män Hemma-Spa
Spa Västkusten Spa Dalarna Spa Jönköping Spa Uppsala Spa Dagspa Par-spa  Spa Resorts
Spa Småland Spa Norrland Spa Linköping Spa Varberg Spa Duo Spa på hotell Luxury Spa
Spa Stockholm Spa Estland Spa Malmö Spa Ystad Spa Familje-spa Spa-bok om oss

 

 


Ambitionen är att informationen ska vara korrekt, vid tveksamheter kontakta utövaren!  info@spa-sverige.se