Länkar


  Spa - geografiskt
  Spa - olika tema   
  Spa - behandlingar
  Spa-blogg
  om SPA


  Spa Resorts
  Vill ni vara med? 


  Göteborg
  Helsingborg
  Jönköping
  Linköping 
  Malmö
  Stockholm City
  Stor-Stockholm
  Täby
  Uppsala 
  Varberg
  Ystad

  Blekinge
  Dalarna
  Norrland 
  Mellersta Sverige
  Östra Sverige
  Stockholmsomr.
  Skåne
  Småland
  Västkusten


Bra länkar:

Spa-Sverige.se

 
 

 

Spa Täby

I den Täby, staden på landet bara 20 min från Stockholm city, fanns det flera dagspa, spa-anläggningar som erbjuder härliga behandlingar men inte övernattningsmöjlighet.  

Om man bor i Stockholms norra förorter är det praktiskt att få spa-behandling nära bostaden, utan att man behöver åka in till Stockholm City. Att slippa stressa till spa-behandlingen är också något man ska tänka på, att slippa stressa i bilkön eller bli orolig för att bussen är försenad är ingen lyckad start på en rogivande spa-behandling. Mycket bättre att lugnt och sansat ta sig till ett day-spa i Täby! Har man inte bil, kan man ta buss eller Roslagsbanan. 

På ett dagspa eller day-spa finns inga övernattningsmöjligheter och oftast inte heller någon matservering, utan man erbjuder enbart behandlingar och lättare snacks.

 

Spaterapeauten A Söderberg, Lahällsvägen 3A, Täby

Spa-behandlingar i rogivande miljö, alltid med Kerstin Florian produkter. Massage, alginpackning, duo-behandlingar - kort sagt det mesta finns här!

Täby Beauty Center, Järnvägsallén 7, Täby
Invid Viggbyholms station för Roslagsbanan ligger detta trevliga spa med skön atmosfär och proffsig personal. Här erbjuds hudvård, massage, hand- och fotbehandlingar etc.

Täby Dagspa, Täby Park Hotel, plan 8, Täby
Här erbjuds massage och kroppsbehandlingar för både män och kvinnor. Choklad-massage, fotbehandlingar och vaxning står också på programmet. 

 

 


 

 


Ambitionen är att informationen ska vara korrekt, vid tveksamheter kontakta utövaren!  info@spa-sverige.se