Länkar


! Spa - geografiskt
!
Spa - olika tema  
!
Spa - behandlingar
! Spa Resorts

! Spa-blogg
! om SPA


  Ansiktsbehandling 
  Ansiktsrengöring
  Aromabehandling
  Aromaterapi
  C-viatamin kur
  Floating
  Kurbad
  Lerinpackning
  Manikyr
  Massage
  Pilates
  Pedikyr
  Vaxning
  Zonterapi

 

Spa-Sverige.se

 
 

 

Mors dag 31 maj - present

Ge mamma en spa-behandling på MORS DAG! Det finns många spa-anläggningar som har Mors-dag-specialare, antingen behandlingar på Mors-dag eller med ett presentkort så Mor får.välja själv när hon ska få en spa-behandling.

Att ta hand om sin hälsa, att gå på health spa och få behandling är lyxigt och skönt. Det passar bra att bli lite extra ompysslade och att få tillbringa tid på ett härligt spa med avslappnande musik, ljus och behaglig värme precis så omtänksam är en perfekt Mors dag present!  ett spa är perfekt ställe just på Mors dag när Mor bör skämmas bort extra mycket! 

Det finns mycket att upptäcka i spa-världen såsom massage, kroppsbehandling, ansiktsbehandling, manikyr etc. Att kunna ta en ansiktsbehandling eller massage och koppla av totalt, det är extra viktigt i dagens höga tempo. Efter behandlingen eller behandlingarna brukar det infinna sig en harmoni i kroppen. Något har hänt, kroppen har fått slappna av och man känner ett lugn i kropp och själ. Ofta känner man sig ofta inte heller lika stressad som före behandlingen. 

Skriv ett fint presentkort till Mor på en spa-behandling, och ge henne förslag på spa-anläggning! Du hittar fler span om du klickar på länkarna till vänster!

 

 

 

 


 

 


Ambitionen är att informationen ska vara korrekt, vid tveksamheter kontakta utövaren!  info@spa-sverige.se